Serie A

Probleme pentru Cristi Chivu

Plecarea lui Jose Mourihno la Real Madrid i-ar putea dauna serios lui Cristi Chivu. Capitanul echipei nationale nu face parte din planurile pe care Rafa Benitez le are si ar putea deveni o rezerva de lux.
Platit cu 5.5 milioane de euro pe sezon, Chivu va trebui sa se multumeasca sa intre pe teren doar in momentul in care Rafa Benitez are jucatori indisponibili.

Presa din Italia a prezentat planul lui Benitez pentru noul sezon, din care nu face parte si Cristi Chivu. Spaniolul venit de la Liverpool va alinia doua sisteme de joc, 4-3-3 si 4-2-3-1.

Primul a fost folosit si de Jose Mourinho, insa Chivu a fost utilizat pe trei posturi: fundas central, fundas stanga si mijlocas stanga. Capitanul nationalei va avea insa o problema cu Benitez.

In cadrul acestui sistem, Benitez il vede titular pe tanarul Santon, care, in ciuda lipsei de experienta, are un plus de vivacitate pe faza ofensiva.

Celalalt sistem pe care Benitez il pregateste este 4-2-3-1. Aici, Benitez il vede in banda stanga pe veteranul Javier Zanetti. Chivu nu are loc nici in centrul defensivei, dar nici la mijloc.

Sezonul trecut, chiar daca a fost mai mult accidentat, Chivu a bifat, sub comanda lui Mourinho, 29 de meciuri in toate competitiile.

Onlinesport


Probleme pentru Cristi Chivu