Serie A

Tensiuni la Fiorentina din cauza lui Mutu

Adrian Mutu si-a reluat pregatirile cu Fiorentina in aceasta saptamana, desi viitorul sau este incert. Clubul vrea sa il vanda, insa situatia devine din ce in ce mai tensionata, deoarece antrenorul Sinisa Mihajlovici il doreste in continuare.
Conducerea clubului in Firenze incearca din rasputeri sa gaseasca o solutie pentru vanzarea lui Mutu. A existat interes din partea mai multor echipe din toate zonele lumii, insa Mutu nu vrea sa plece in orice conditii.

In plus, atacantul roman si-a gasit un aliat de nadejde. Este vorba despre Sinisa Mihajlovici, cel cu care in urma cu cativa ani Mutu a avut un conflict pe teren, cand a fost scuipat.

Intre cei doi lucrurile s-au reglat si Mihajlovici i-a transmis romanului ca se bazeaza pe el si in urmatorul sezon. Acest lucru ii deranjeaza pe sefii Fiorentinei, care sperau sa faca rost de 5 milioane de euro din vanzarea lui Mutu.

"Pantaleo Corvino gandeste ca un conducator care vrea sa recupereze o parte din investitie, cand spune ca Mutu ar fi mai bine sa plece, insa Mihajlovici il vrea in continuare si cred ca se va impune in fata conducerii", a afirmat Victor Becali.

Onlinesport


Tensiuni la Fiorentina din cauza lui Mutu