Serie A

Zenga: "Mutu la Al-Nasr? Imposibil"

Aflat in cantonament cu Al-Nasr in Italia, Walter Zenga a negat ca sefii echipei sale negociaza transferul lui Adrian Mutu. Chiar daca l-ar dori in Arabia Saudita, Zenga spune ca ii este imposibil sa aduca un jucator de calibrul atacantului de care Fiorentina incearca sa scape.
"Mutu este un jucator mare, care poate face diferenta in orice moment al jocului. Dar nu este adevarat ca negociem transferul sau la Al-Nasr. Este imposibil sa il luam pe Mutu", a declarat Zenga pentru Onlinesport.

Totodata, Walter Zenga a inceput sa rada in momentul in care a aflat ca presa din Anglia a scris ca Fabio Capello l-ar dori in staff-ul echipei nationale a Angliei.

"Eu la nationala Angliei? Nu se poate asa ceva. Tocmai am semnat un contract pe doi ani, am inceput un drum si vreau sa il duc pana la capat", a explicat Zenga.

Antrenorul italian s-a decalrat multumit de prestatiile lui Ovidiu Petre si Razvan Cocis, care au marcat deja cate un gol in meciurile amicale. "E prea devreme sa vorbim despre modul in care s-au adaptat, insa sunt jucatori valorosi", a conchis Zenga.

Onlinesport


Zenga: "Mutu la Al-Nasr? Imposibil"