Serie A

Mutu face parte din lotul Fiorentinei pentru cantonamentul din Cortina d'Ampezzo

Atacantul Adrian Mutu a fost inclus de tehnicianul Sinisa Mihajlovici în lotul echipei Fiorentina pentru cantonamentul din localitatea Cortina d'Ampezzo, programat în perioada 15-30 iulie, informeaza site-ul oficial al clubului italian.

Jucatorii Fiorentinei vor efectua vizita medicala la 12 si 13 iulie, la Florenta, iar la 14 iulie vor face teste fizice.

Atacantul Adrian Mutu, care mai are contract cu Fiorentina pâna în 2012, a fost suspendat noua luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie.

Jucatorul român se afla în aceasta vara în atentia mai multor grupari, dintre care principalele variante pentru un eventual transfer sunt, potrivit Gazzetta dello Sport, Fenerbahce si Al-Nassr.

"Cu banii din eventualul transfer al românului, Fiorentina ar putea sa concretizeze achizitionarea fotbalistului argentinian Emiliano Insua, de la Liverpool", noteaza jurnalul italian.

Mediafax



Mutu face parte din lotul Fiorentinei pentru cantonamentul din Cortina d'Ampezzo