Serie A

Luciano Moggi: "Nu stiu cum poate iesi Mutu din povestea cu Chelsea"

Fostul director general de la Juventus Torino, Luciano Moggi, a declarat, miercuri, la Radio Toscana, ca nu stie cum poate iesi atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, din povestea cu gruparea Chelsea Londra, informeaza firenzeviola.it.

"Nu ma simt afectat de cazul «Mutu-Chelsea», eu l-am transferat pe român când era liber de contract. Este regretabil faptul ca el este implicat în diferite situatii. Cu mine a fost un baiat exceptional. A avut mult ghinion si plateste pentru un trecut diferit de prezent. Nu stiu cum poate iesi din aceasta poveste", a spus Moggi.

Tribunalul federal elvetian a anuntat ca a respins ca nefondat recursul fotbalistului Adrian Mutu formulat la sentinta Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), prin care românul era obligat la plata unei daune în valoare de 17 milioane de euro catre clubul Chelsea Londra. TAS anuntase, la 31 iulie 2009, ca a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotarât, la 7 mai 2008, ca jucatorul trebuie sa plateasca clubului Chelsea despagubiri în valoare de 17 milioane de euro.

Atacantul Adrian Mutu, care mai are contract cu Fiorentina pâna în 2012, a fost suspendat noua luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie.

Mediafax



Luciano Moggi: "Nu stiu cum poate iesi Mutu din povestea cu Chelsea"