Serie A

Benitez asteptat sa semneze cu Inter

Presedintele clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti, a declarat ca venirea antrenorului Rafael Benitez pe banca tehnica a echipei milaneze este aproape finalizata, iar "probabil ca marti se va oficializa contractul", informeaza Gazzetta dello Sport.

"Probabil ca marti va fi si oficializarea contractului. Apar anumite sume în ziare legate de valoarea acordului, dar ele trebuie sa fie redimensionate. Mai este nevoie doar de ultimele tratative pentru a ajunge la un acord complet, dar mie mi se pare o negociere normala, ba chiar rapida. Benitez ne va garanta ca vom putea continua la acelasi nivel. Nu alegem un tehnician daca nu suntem convinsi, înca nu sunt parafate actele doarece nu poti sa semnezi daca nu stii ce semnezi, dar cu siguranta am mers pe varainta Benitez de la început pentru ca e cel pe care îl consideram cel mai potrivit sa mentina Inter la acelasi nivel", a declarat, luni, conducatorul formatiei milaneze.

Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, fostului tehnician al echipei FC Liverpool i s-a oferit un contract pe trei sezoane cu un salariu de aproximativ cinci milioane de euro anual.

Gruparea FC Liverpool a anuntat, saptamâna trecuta, într-un comunicat publicat pe site-ul oficial, ca, de comun acord, s-a decis întreruperea colaborarii cu antrenorul spaniol Rafael Benitez. Spaniolul pregatea echipa Liverpool din 2004.

Benitez îl înlocuieste la Inter pe Jose Mourinho. Portughezul a antrenat în perioada 2008-2010 formatia Internazionale Milano, la care evolueaza si fundasul român Cristian Chivu, cu care a câstigat finala Liga Campionilior în acest sezon.

Mediafax



Benitez asteptat sa semneze cu Inter