Serie A

Dembele, posibil inlocuitor pentru Mutu la Fiorentina

Gruparea AC Fiorentina este interesata de aducerea atacantului belgian al echipei AZ Alkmaar, Moussa Dembele, în cazul în care în aceasta vara atacantul român Adrian Mutu va pleca de la gruparea din Florenta, informeaza cotidianul La Nazione, citat de site-ul firenzeviola.it.

"Fiorentina continua sa-l urmareasca pe Matteo Brighi, în vreme ce pentru postul de atacant a revenit la moda numele jucatorului Moussa Dembele, fotbalist pe care echipa din Florenta îl monitorizeaza de trei ani. Acest transfer depinde, probabil, chiar si de vânzarea lui Mutu, care în prezent mai are doi ani contract cu Fiorentina. Jucatorul român va pleca de la Florenta doar în urma unei oferte satisfacatoare, altfel din 29 octombrie se va bate pentru un loc în echipa. În sistemul 4-3-3 a lui Mihajlovici pare sa nu existe loc pentru jucatorul român, dar ar fi greu sa-si permita sa tina în afara echipei un Mutu în forma...", noteaza ziarul italian.

Internationalul belgian Moussa Dembele, în vârsta de 23 de ani, este legitimat din 2006 la echipa olandeza AZ Alkmaar, iar de de-a lungul carierei a mai evoluat la formatiile Germinal Beerschot (2003–2005) si Willem Tilburg (2005–2006).

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat noua luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie. Atacantul român are contract cu Fiorentina pâna în 2012.

Mediafax



Dembele, posibil inlocuitor pentru Mutu la Fiorentina