Serie A

Chivu, acceptabil, Radu Stefan, depasit, in meciul Lazio - Inter, scor 0-2

Presa italiana i-a acordat note satisfacatoare fundasului român Cristian Chivu în jocul câstigat, duminica, de formatia sa, Internazionale Milano, scor 2-0, în deplasare, cu echipa Lazio Roma, la care aparatorul Radu Stefan a jucat slab.

"Chivu - 6,5: a avut o prestatie buna în prima repriza, însa apoi a fost mai lent. Radu Stefan - 6: a avut câteva interventii bune în defensiva", scrie agentia Datasport, cea mai indulgenta cu fundasul echipei din capitala.

Newnotizie.it mentioneaza ca fundasul Chivu nu s-a remarcat în mod special, dar, în ceea ce priveste prestatia lui Radu, nu este nimic bun de consemnat. "Chivu - 6: Inter a jucat în special pe partea sa dreapta. Chivu nu s-a remarcat prin initiative speciale. Radu - 5.5: nu a facut cea mai buna partida a sa. În prima repriza, Inter a atacat mult pe partea sa, iar Radu a reusit sa rezolve situatiile numai cu ajutorul lui Kolarov".

Blitzquotidiano.it a caracterizat mai succint prestatiile jucatorilor, considerând destul de mare diferenta dintre cei doi fundasi români în duelul direct de la Roma. "Chivu - 6: fundasul român a facut un joc bun. Radu - 5: a fost depasit sistematic de Samuel Eto'o.

Formatia Internazionale Milano, cu fundasul Cristian Chivu integralist, a învins, duminica, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Lazio Roma, la care Radu Stefan a jucat tot meciul, în etapa a XXXVI-a campionatului Italiei.

Mediafax



Chivu, acceptabil, Radu Stefan, depasit, in meciul Lazio - Inter, scor 0-2