Serie A

Pantaleo Corvino: "Mutu trebuie sa constientizeze daunele produse"

Directorul sportiv al clubului AC Fiorentina, Pantaleo Corvino, a declarat, miercuri seara, ca atacantul român Adrian Mutu trebuie sa constientizeze daunele produse dupa ce a fost suspendat noua luni pentru dopaj, informeaza site-ul violanews.com.

"Mutu trebuie sa constientizeze daunele produse. Decizia în privinta viitorului sau o vom lua împreuna cu antrenorul Cesare Prandelli. Dar în viitor îi vom da mai mult credit lui Jovetici", a spus Corvino.

Clubul Fiorentina a anuntat, marti, pe site-ul oficial, ca a depus o cerere la Colegiul Arbitral al Ligii Italiene privind o reducere semnificativa a salariului jucatorului Adrian Mutu, începând de la data de 19 aprilie, data la care românul a fost suspendat noua luni pentru consum de sibutramina.

De asemenea, în comunicatul citat se subliniaza ca Fiorentina i-a platit integral salariul lui Mutu începând din ianuarie si pâna la luarea acestei decizii.

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat noua luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina.

Mediafax



Pantaleo Corvino: "Mutu trebuie sa constientizeze daunele produse"