Serie A

Presa italiana lauda prestatia fundasului Radu Stefan in meciul cu Genoa

Fundasul român Radu Stefan a primit note bune din partea presei italiene, în urma prestatiei sale din meciul câstigat de formatia sa, Lazio Roma, duminica, pe terenul echipei Genoa, scor 2-1, în Serie A.

Agentia Datasport i-a acordat nota 7 românului, mentionând ca Radu se afla într-o forma buna: "Radu Stefan e în forma si asta se vede. A participat de multe ori la faza ofensiva si a fost harnic în aparare".

Cu aceeasi nota a fost apreciat Radu si de catre site-ul tuttomercato.web : "Radu a fost recuperat in extremis dupa accidentare, dar se vede ca mai are probleme la calcâi. Totusi, românul a strâns din dinti si a etalat înca o prestatie exemplara în acest sezon. A fost concentrat, a aratat simt de anticipatie, a facut un marcaj de fier si nu a ezitat sa participe la faza ofensiva".

Formatia Lazio Roma a învins, duminica, în deplasare, echipa Genoa 1893, scor 2-1, în etapa a XXXV-a din serie A. Radu Stefan a fost integralist si a primit un cartonas galben în minutul 74. Lazio ocupa locul al 16-lea (40 de puncte), cu trei etape înainte de finalul campionatului.

Mediafax



Presa italiana lauda prestatia fundasului Radu Stefan in meciul cu Genoa