Serie A

Mourinho: "In retur sansele sunt 50-50"

Antrenorul echipei Internazionale Milano, Jose Mourinho, a declarat, marti seara, dupa victoria în fata formatiei FC Barcelona, scor 3-1, ca returul va fi echilibrat, sansele fiind în continuare de 50-50, informeaza AFP.

"În retur se poate întâmpla orice. Putem câstiga. Putem pierde, dar ne putem califica. Si putem pierde dar sa fim eliminati. Luni am spus ca sansele sunt 50-50. Astazi (n.r. - marti) sansele sunt tot 50-50, nu 51-49. Meciul facut de noi a fost aproape perfect. Era perfect daca nu primeam gol. Acum daca mergem la Madrid în finala, voi fi multumit. Daca nu, voi fi dezamagit, dar vom iesi cu capul sus. Inter avea probleme sa joace în Liga Campionilor, nu trecea de optimi, se temea sa joace. Astazi am câstigat meritat în fata celei mai bune echipe din lume. Daca Inter nu câstiga Liga Campionilor în acest an, o va face într-un an sau doi. Acum este o mare echipa de Liga Campionilor. Sunt mândru de jucatorii mei, au schimbat deja istoria Interului", a afirmat Mourinho.

Mourinho a facut referire si la atacantul Mario Balotelli, care a fost fluierat de suporteri si care si-a aruncat tricoul la terminarea meciului: "Sunt dezamagit de Balotelli. Vreau ca fanii sa fie alaturi de toti jucatorii. Însa îi înteleg, pentru ca au vazut acelasi lucru ca si mine. Echipa a dat totul, Milito si Pandev au iesit cu crampe, Chivu si Stankovici, care au intrat în joc, au dat totul pe teren. Si apoi l-au vazut pe Mario....Toti si-au dat viata pe tere...iar un altul putea face mai mult ca sa ajute echipa. Acum, va juca sâmbata si sper ca ne va arata ca este alaturi de noi, ne va arata ca a învatat azi. Jucatorii au iesit «morti» de pe teren, chiar si eu, care nu am jucat. Însa nu si el...".

Mediafax



Mourinho: "In retur sansele sunt 50-50"