Serie A

Inter se mentine in lupta pentru titlu, dupa ce a castigat Derby d'Italia

Campioana Inter Milano a trecut din nou la sefia clasamentului din Serie A, dupa ce a invins, vineri seara, rivala istorica Juventus, cu 2-0 (0-0), intr-un meci programat in deschiderea etapei a 34-a. Oaspetii stadionului Giuseppe Meazza au evoluat cu un jucator mai putin din minutul 37, cand Sissoko a fost eliminat dupa ce a primit al doilea cartonas galben.
Fara Cristian Chivu, suspendat pentru acest meci, Inter a avut un inceput dificil de partida, oaspetii trecand de doua ori pe langa deschiderea scorului in primele trei minute.

Mai intai Vincenzo Iaquinta a reluat slab din interiorul careului, cand trecusera doar 27 secunde de la debutul partidei, pentru ca doua minute mai tarziu Alessandro Del Piero sa-l evidentieze pe Julio Cesar cu un sut din afara careului.

Prima sansa a Interului a venit dupa 12 minute, olandezul Wesley Sneijder ratand de putin tinta din lovitura libera.

O alta ocazie importanta a gazdelor s-a consemant in minutul 54, cand Goran Pandev si Samuel Eto'o au scapat pe contraatac, iar atacantul camerunez a trimis de putin peste poarta.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 76, cand fundasul brazilian Douglas Maicon a reluat din voleu, fara nicio speranta pentru portarul Gianluigi Buffon.

In al doilea minut suplimentar al meciului a fost randul lui Eto'o sa-si treaca numele pe lista marcatorilor, camerunezul finalizand centrarea lui Sulley Muntari.

Cu aceasta noua infrangere echipa din Torino isi poate lua in mare masura adio de la prezenta in editia viitoare a Ligii Campionilor, trupa lui Alberto Zaccheroni fiind in pericol de a pierde si calificarea in Liga Europa.

Onlinesport


Inter se mentine in lupta pentru titlu, dupa ce a castigat Derby d'Italia