Serie A

Pirlo crede ca intamplarea cea mai nefericita a sezonului de Serie A este accidentarea lui Chivu

Mijlocasul echipei AC Milan, Andrea Pirlo, a declarat, într-un interviu publicat vineri de Gazzetta dello Sport, ca în opinia sa cea mai nefericita întâmplare din acest sezon al campionatului italian a fost accidentarea, din ianuarie, a fundasului român al echipei Inter Milano, Cristian Chivu.

Întrebat de jurnalistii italieni care sunt lucrurile negative si pozitive ale acestui sezon, internationalul italian a precizat: "Mi-a parut extrem de rau pentru accidentarea lui Chivu, sa-ti risti viata pe terenul de fotbal este un lucru îngrozitor. În vreme ce legat de cel mai bun lucru din acest sezon sper ca urmeaza sa vina (n.r. - câstigarea titlului)".

Chivu s-a accidentat la cap în meciul cu formatia Chievo, disputat pe 6 ianuarie, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier. Internationalul român a fost scos de pe teren pe targa si a fost înlocuit de Marco Materazzi, românul fiind transportat cu ambulanta la spitalul din Verona.

El a fost supus unei interventii chirurgicale reusite, ce a durat aproximativ doua ore, pentru îndepartarea unui hematom si pentru refacerea unei fracturi din zona parietala dreapta.

Dupa numai 40 de zile de la operatie, Chivu si-a reluat antrenamentele la Inter si s-a antrenat o perioada cu o casca de protectie. Chivu a revenit pe teren, la 24 martie dupa o pauza de 77 de zile, în meciul câstigat de Inter Milano, pe teren propriu, cu Livorno (3-0), în etapa a XXX-a a campionatului Italiei.

Mediafax



Pirlo crede ca intamplarea cea mai nefericita a sezonului de Serie A este accidentarea lui Chivu