Serie A

Radu Stefan, evolutie apreciata in Milan-Lazio

Fundasul român Radu Stefan, care a fost integralist la Lazio Roma în meciul terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu AC Milan, a avut o evolutie buna în meciul de duminica, fiind extrem de atent la actiunile atacantului echipei milaneze Filippo Inzaghi, informeaza Gazzetta dello Sport.

"Radu a fost foarte atent la actiunile lui Inzaghi, care a încercat sa-l surprinda de multe ori. A anticipat foarte bine si a repornit actiunile oaspetilor cu precizie", a scris cotidianul italian, care l-a notat pe fundasul român cu 6.

Site- tuttomercatoweb.com a apreciat cu notat 7 prestatia lui Radu, specificând ca internationalul român a fost aproape de fiecare data precis în interventii: "Nu a gresit aproape nicio minge si a fost printre cei mai buni de pe gazon. Imbatabil. Contributia lui Radu pentru echipa a fost extrem de importanta".

Agentia Datasport a precizat ca aparatorul român s-a concentrat pe un marcaj strict la Inzaghi. "S-a limitat la un marcaj strict, dar a reusit sa-l blocheze eficient pe Inzaghi", a punctat sursa citata, care i-a acordat jucatorului român nota 6.

Site-ul calciomercato.it a notat ca Radu a confirmat în disputa cu AC Milan forma buna pe care o are în ultima perioada: "Românul a avut un joc bun, care a confirmat ca trece printr-o forma fasta".

Jurnalistii de la calciomercato.it i-au acordat fotbalistului român nota 6,5, aceeasi pe care a primit-o Radu si din partea site-ului newnotizie.it. "A controlat foarte bine jocul în partea centrala", a scris site-ul newnotizie.it.

Cotidianul La Repubblica a considerat ca Radu Stefan a avut prestatie de nota 6 la jocul de duminica, aceeasi primind-o fotbalistul român si din partea site-ului romatoday.it.

Site-ul blitzquotidiano.it i-a acordat jucatorului român nota 5, considerând ca Radu a avut partea lui de vina la golul marcat din penalti de gazde.

Formatia AC Milan a remizat, duminica, pe teren propriu, scorul 1-1 (1-1), în fata echipei Lazio Roma, la care Radu Stefan a fost integralist, într-un meci din etapa a XXXI-a a campionatului Italiei. Golurile au fost marcate de Boriello, în minutul 18, din penalti, pentru milanezi, respectiv Lichtsteiner, în minutul 32, pentru oaspeti.

Mediafax



Radu Stefan, evolutie apreciata in Milan-Lazio