Serie A

Evolutia lui Goian este in crestere, scrie presa italiana

Evolutiile fundasului român Dorin Goian la echipa Palermo sunt pe linie ascendenta, scrie, luni, presa italiana, dupa ce fostul stelist a fost integralist în meciul cu Livorno, scor 1-0, din etapa a XXVII-a din Serie A.

Site-ul mediagol.it i-a acordat lui Goian nota 6 plus, apreciind ca românul a avut o evolutie buna si a fost printre putinii jucatori de la Palermo implicati în meci.

"Colaborarea cu Kjaer nu este înca la cote maxime, dar a jucat bine si a fost aproape de un gol cu capul, în prima repriza. Pacat de cartonasul galben inutil", a scris site-ul newnotizie.it, care i-a acordat românului nota 5,5.

Nota 6 a primit-o Goian de la site-ul europsort. it, în timp ce tuttomercatoweb.com l-a notat cu 6,5. "Românul, mereu cel mai înalt la loviturile de cap, nu a oferit spatii echipei Livorno. I-a anulat lui Lucarelli toate cornerele", a scris tuttomercatoweb.

Pentru livesicilia.it, Goian este o alternativa foarte buna în apararea sicilienilor, acordându-i fundasului nota 6,5.

Formatia US Palermo a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Livorno, în etapa a XXVI-a a campionatului Italiei. Fundasul Dorin Goian a fost integralist la Palermo si a primit un cartonas galben.

Mediafax



Evolutia lui Goian este in crestere, scrie presa italiana