Serie A

Stefan Radu, singurul fundas lazial care a dat dovada de luciditate in meciul cu Fiorentina

Site-ul tuttomercatoweb.com a scris ca Stefan Radu a fost singurul fundas care a dat dovada de luciditate in partida pe care echipa Lazio Roma a pierdut-o, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-3, in fata formatiei AC Fiorentina, in sferturile de finala ale Cupei Italiei.

Sursa citata i-a acordat nota 6 lui Radu. "Stefan Radu a fost singurul fundas lazial care a dat dovada de luciditate si care si-a asumat responsabilitatea de a conduce defensiva. Din pacate, ceilalti nu au raspuns pozitiv la incercarile sale", a scris tuttomercatoweb.com.

Cotidianul Il Tempo si site-ul goal.com l-au notat cu 5 pe fundasul roman. "A fost prins nepregatit la un gol marcat de Mutu, dar in rest a luptat pentru orice balon si a incercat sa tina intreaga defensiva", a scris Il Tempo.

"In meciul de campionat, Radu a salvat un gol ca si facut al lui Gilardino, dar de data aceasta nu a mai avut ce face", a notat goal.com.

Stefan Radu a fost integralist in partida pe care echipa Lazio Roma a pierdut-o, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-3, in fata formatiei AC Fiorentina, in sferturile de finala ale Cupei Italiei.

Mediafax



Stefan Radu, singurul fundas lazial care a dat dovada de luciditate in meciul cu Fiorentina