Serie A

Mutu, erou in presa italiana

Adrian Mutu tine capul de afis al principalelor ziare din Italia dupa ce a reusit o noua "dubla" senzationala pentru Fiorentina, in partida din Cupa Italiei cu Lazio Roma.
"Fabulosul Mutu!" - a titrat Corriere dello Sport, care a adaugat: "Doua goluri si un assist. Romanul a calificat Fiorentina in semifinale. Mutu este o legenda viola. A ajuns deja la 65 de goluri, iar acum il urmareste pe Antognoni".

Cel mai important cotidian de sport din Italia, Gazzetta dello Sport, a titrat "Mutu a facut show, Fiorentina s-a calificat". "Romanul a marcat de doua ori si a contribuit si la golul lui Kroldrup. Golurile lui Zarate si Rocchi nu au fost de ajuns", a mai scris sursa citata.

Fotografia atacantului roman se afla pe prima pagina din La Nazione, insotita de descirere "Super-Mutu"! In pagina a doua a ziarului, La Nazione atrage atentia ca Mutu ar putea pleca la Manchester City, daca toscanii nu ii maresc salariul.

Adrian Mutu a marcat de doua ori in meciul din sferturile de finala ale Cupei Italiei, castigat cu 3-2 impotriva lui Lazio.

Atacantul roman a ajuns astfel la 7 goluri in 5 partide disputate in acest an.

Onlinesport


Mutu, erou in presa italiana