Serie A

Mutu are Italia la picioare

Presa din Italia ridica il ridica in slavi pe Adrian Mutu. Romanul a calificat Fiorentina de unul singur in sferturile de finala ale Cupei Italiei, iar presa din Cizma nu a contenit cu laude la adresa "Briliantului".
"Legea lui Mutu" - a titrat Corriere dello Sport, care a apoi a continuat: "Romanul a pus umarul la revenirea din meciul cu Chievo. Acum urmeaza Lazio. Mutu si Fiorentina au stralucit", a scris sursa citata.

Gazzetta dello Sport i-a acordat nota 8 lui Mutu, desemnandu-l omul meciului. De asemenea, La Nazione a laudat prestatia atacantului roman.

"Mutu a facut spectacol! A realizat o "doppietta" si a oferit un assist. Fenomenul a castigat aproape de unul singur impotriva lui Chievo", a mentionat ziarul italian.

Adrian Mutu a inscris, joi, doua goluri in partida cu Chievo Verona din optile Cupei Italiei, incheiata cu victoria Fiorentinei, scor 3-2.

Pentru Adrian Mutu acesta a fost al patrulea gol in doar opt zile, dupa cele doua reusite in Serie A, impotriva celor de la Siena si Bari.

Onlinesport


Mutu are Italia la picioare