Serie A

Codrea acuza arbitrajul de la meciul cu Internazionale Milano

Fotbalistul echipei Siena, Paul Codrea, a acuzat, sambata seara, arbitrajul de la partida din deplasare cu Internazionale Milano, pierduta cu scorul de 3-4, spunand ca a favorizat formatia milaneza.

"Nu se putea mai rau de atat. A vazut toata lumea ce s-a intamplat. Nu ati vazut meciul? Da? Atunci ati observat ce a facut arbitrul, nu? In ultimele 10 minute a luat toate deciziile invers, a facut-o pe Inter sa avanseze si sa invinga. Lovitura libera de la 3-3 a fost pur si simplu inventata. Daca i-am cerut explicatii arbitrului? In Italia nu poti vorbi cu arbitrii, pentru ca te jignesc, iti dau avertisment sau chiar te elimina. Este adevarat ca au fost spuse cuvinte dure in tunelul ce duce spre vestiare, dar este normal, avand in vedere ce s-a intamplat", a spus Codrea, citat de goal.com.

Potrivit cotidianului Il Giornale, Codrea a plecat la vestiare, la finalul meciului, strigand "Hotii".

Jucatorul roman a fost notat cu 6,5 de agentiile Datasport si Calciomercato, dar si de Eurosport. In schimb, site-ul sportevai.it i-a acordat lui Codrea nota 5,5.

"A gestionat bine linia de mijloc a echipei sale. Poate merita un cartonas rosu la final", scrie calciomercato.com.

Datasport considera ca Paul Codrea a avut o evolutie buna si a fost nevoit sa riste o interventie din spate la Javier Zanetti, deoarece argentinianul devenise prea periculos: "A gestionat bine toate baloanele. A riscat eliminarea printr-o interventie din spate la Zanetti, dar argentinianul devenis prea periculos".

Formatia Internazionale Milano a castigat, sambata, pe teren propriu, scor 4-3, meciul sustinut in compania echipei Siena, in etapa a XIX-a a campionatului Italiei. Pentru Inter Milano au marcat Diego Milito, in minutul 24, Sneijder '36, '88 si Samuel '90+3. Golurile echipei Siena au fost inscrise de Maccarone '18, '64 si Ekdal '37.

Paul Codrea a fost integralist si a primit un cartonas galben in minutul 90.

Meciul a fost arbitrat de Sebastiano Peruzzo.

Mediafax



Codrea acuza arbitrajul de la meciul cu Internazionale Milano