Serie A

Mutu laudat de presa italiana dupa meciul cu Siena

Site-ul fiorentina.it a scris, dupa partida castigata de echipa viola, miercuri, in deplasare, cu scorul de 5-1, in fata formatiei AC Siena, ca atacantul Adrian Mutu a avut o revenire frumoasa dupa accidentarea suferita acum doua luni.

Sursa citata i-a acordat nota 7,5 lui Mutu, la fel ca si site-ul violaplanet.com. "Mutu a avut o mare dorinta de a face un meci bun. Aproape toate baloanele jucate de el au fost pase decisive si tentative de marca. A meritat golul din finalul intalnirii si se poate spune ca a avut o revenire frumoasa", a scris fiorentina.it.

"Mutu a facut un cuplu perfect cu Gilardino, iar golul din final a fost un premiu pentru partida fantastica pe care a facut-o", a notat violaplanet.com.

Site-urile fiorentinanews.com, violanews.com si firenzeviola.it i-au acordat nota 7 atacantului roman. "Prima repriza a lui Mutu nu a fost cea mai buna, dar in partea secunda a inceput spectacolul si si-a aratat intreg repertoriul. O multitudine de pase decisive pentru Gilardino, un sut superb respins de Curci in corner si un gol care pune capat unei perioade triste", a scris fiorentinanews.com.

"Mutu a revenit in sfarsit pe teren, ba chiar in conditii fizice bune. Si-a dorit sa faca o partida buna si a reusit. S-a pus la dispozitia coechipierilor si a dat mai multe pase decisive decat a sutat la poarta. Chiar si golul inscris de el a plecat de la o pasa altruista catre Gilardino", a notat violanews.com.

"Romanul a dat centrarea din care s-a nascut golul doi, a pasat luminos catre Gilardino si Vargas in cateva randuri, a sutat periculos din marginea careului si a inscris in finalul meciului. Bine ai revenit «Il Fenomeno»", a scris firenzeviola.it.

Agentia Datasport si site-ul calciomercato.it l-au notat cu 6,5 pe Mutu. "Cu siguranta nu este la potential maxim, dar ramane unul dintre cei mai periculosi atacanti din Serie A", a scris Datasport.

"Mutu a revenit pe teren dupa o lunga pauza si a dat dovada de mult caracter. Golul inscris este un premiu pentru prestatia sa buna", a notat calciomercato.it.

Atacantul Adrian Mutu a fost integralist si a inscris ultuimul gol in partida pe care echipa sa, AC Fiorentina, l-a castigat, miercuri, in deplasare, cu scorul de 5-1, in fata formatiei AC Siena, in etapa a XVIII-a din Serie A.

Mediafax



Mutu laudat de presa italiana dupa meciul cu Siena