Serie A

Milan s-a incurcat de codasa Cagliari

Dupa o serie de cinci victorii consecutive, trei in campionat si doua in Cupa UEFA, AC Milan nu a reusit sa obtina decat o remiza alba pe terenul ultimei clasate Cagliari, desi in teren s-au aflat Kaka, Ronaldinho si Pato.

Prima repriza a intalnirii din Sardinia a fost saraca in faze de poarta, Kaka fiind blocat in ultima instanta de goalkeeperul gazdelor Marchetti in debutul meciului.

Gazdele au relicat in minutul 20 prin Joaquin Larrivey, al carui sut a trecut pe langa poarta din pozitie ideala.

In partea secunda seria ocaziilor a fost deschisa de Massimo Ambrosini, al carui sut de la aproximativ 40 de metri a fost respins peste transversala de Marchetti.

Tehnicianul milanezilor, Carlo Ancelotti, a efectuat in minutul 73 o dubla modificare, veteranii Andrei Sevcenko si Filippo Inzaghi fiind trimisi in teren in locul brazilienilor Pato si Ronaldinho.

Cagliari a trecut pe langa victorie in finalul meciului, Maldini respingand in corner sutul lui Fini, pentru ca Daniele Conti sa reia peste poarta din sase metri in urma unui corner.

Pentru echipa sarda egalul obtinut cu Milan reprezinta primul punct al sezonului, in timp ce 'Diavolii' din Milano ocupa locul opt, cu zece puncte.

Cagliari: Marchetti; Pisano, Lopez, Bianco, Agostini; Fini, Conti, Biondini (Lazzari 89); Cossu; Acquafresca (Matri 76), Larrivey (Jeda 34). Antrenor: Massimo Allegri.

Milan: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Maldini, Jankulovski; Ambrosini, Gattuso (Flamini 80), Seedorf; Kaka, Ronaldinho (Shevchenko 73); Pato (Inzaghi 73). Antrenor: Carlo Ancelotti.

Onlinesport



Milan s-a incurcat de codasa Cagliari