Echipa Nationala

Calcule: am cazut in urna a treia. Mai speram cu ochii pe altii

Razvan Lucescu spunea inainte de meciul cu Serbia ca "trebuie sa castigam pentru a ramane in urna a doua si a ne face viata mai usoara in preliminariile EURO 2012". Teoria era buna, insa infrangerea de sambata seara ne plaseaza in cea de-a treia urna valorica, cu sanse mici de a mai urca inapoi pe finalul preliminariilor de la mondialul din 2010.
Cinci echipe se bat pentru ultimele trei locuri din urna a doua valorica: Romania, alaturi de Turcia, Israel, Slovacia si Irlanda.

Turcii stau foarte bine si au 99,99% locul asigurat. Mai raman doua pozitii pentru care vom astepta rezultatele de la partidele Polonia - Slovacia, Elveția - Israel si  Irlanda - Muntenegru.

Daca Israelul si Slovacia nu vor castiga ultimul meci din preliminarii, de miercuri, atunci avem un loc asigurat in urna a doua. Daca ambele bat, ramanem in urna a treia. Daca doar una dintre ele bate, atunci trebuie sa vedem ce va face Irlanda la baraj.

Reprezentativa Romaniei a pierdut cu 5-0, cea mai severa infrangere din ultimii 26 de ani, in urma esecului inregistrat, sambata, la Belgrad, in fata selectionatei Serbiei, scor 0-5 (0-1), in preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Doar pentru trei jucatori am dat note peste 5.


Calcule: am cazut in urna a treia. Mai speram cu ochii pe altii