FCSB

Dorel Stoica il pune la zid pe Ilie Dumitrescu

Plecat din Ghencea dupa un conflict cu Ilie Dumitrescu, Dorel Stoica il pune la zid pe antrenor, acuzandu-l ca a avut o atitudine sfidatoare fata de el. Dorel sustine ca Ilie Dumitrescu l-a vanat special pentru a-l forta sa plce. Antrenorul Stelei declarase ieri ca pentru el Stoica nu mai exista, iar jucatorul a spus tot ieri, la plecare, ca Steaua a fost doar un simplu loc de munca. Sondaj pe forum: A ales corect Stoica? Are un viitor mare la Craiova sau putea tinti mai sus afirmandu-se la Steaua?
"Cred ca deranjam, mai bine ca s-a terminat totul! Inaintea fiecarui meci mi se spunea ca nu fac ce trebuie, ca nu stiu sa stau in teren, ca nu iau pozitie fata de adversar. Ilie Dumitrescu mi s-a parut arogant si acest lucru m-a deranjat. La fiecare meci avea sa imi reproseze cate ceva! Pentru el nu am avut valoare, mi-a dat de inteles ca nu mai are nevoie de mine. Si nu numai mie!", a spus Dorel Stoica la sportro.

Acuzat de Ilie Dumitrescu ca s-a dat lovit pentru a rata meciul cu FC Timisoara, Dorel Stoica a sustinut ca antrenorul nu a avut dreptate. "I-am spus ca nu pot sa joc pentru ca nu sunt suta la suta, dar el a zis ca nu am nimic. Am fost la doctor si i-am aratat ca nu puteam sa joc", a explicat Dorel.

In schimb, Dorel Stoica a mentionat ca a ramas cu o impresie buna despre Gigi Becali si despre suporterii echipei din Ghencea.

"Ii multumesc domnului Becali ca a fost alaturi de mine si pentru atitudinea lui. La fel, le multumesc si suporterilor pentru ca m-au sustinut", a conchis Dorel.

Onlinesport


Dorel Stoica il pune la zid pe Ilie Dumitrescu