Liga 1

Dorel Stoica despre Steaua: "Un simplu loc de munca"

Mijlocasul Dorel Stoica, exclus din lot de tehnicianul Ilie Dumitrescu, a declarat marti  ca Steaua a reprezentat un simplu loc de munca si de câte ori a fost trimis pe teren a încercat sa-si faca datoria cât mai bine, precizând ca regreta faptul ca se spun "lucruri urâte" despre el.

"La Steaua în aceasta perioda a fost un simplu loc de munca. Regret însa ca se spun unele lucruri urâte despre mine. Nu am mintit fotbalul niciodata. Am avut si meciuri mai slabe, dar, ori de câte ori am intrat pe teren, am facut tot posibilul sa ajut echipa acolo unde am fost cât mai bine. Orice jucator trece si prin momente mai putin placute si consider ca din aceasta cauza jocul meu nu a fost unul dintre cele mai bune", a spus Stoica, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tehnicianul Stelei, Ilie Dumitrescu, a anuntat, luni, ca nu va mai conta pe mijlocasul Dorel Stoica dupa prestatia acestuia la ultimele partide.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, este convins ca Stoica a evoluat slab pentru ca a fost afectat de plecarea managerului general Victor Piturca si nu pentru ca nu si-ar fi aparat corect sansele.

"Ilie mi-a spus ca nu i-a placut atitudinea lui Dorel Stoica cu Branesti si mi-a cerut sa am o discutie cu el. Eu i-am comunicat asta lui Stoica, cu Ilie de fata. Baiatul mi-a spus cu lacrimi în ochi ca nu face asa ceva pentru ca-si câstiga pâinea din fotbal, mi-a spus ca se simte jignit si ca, daca îl vrea antrenorul, atunci poate sa mizeze pe el. Pe mine m-a impresionat! I-am spus lui Ilie: «Suta la suta omul asta nu a tradat, atât a putut si a fost afectat de plecarea lui Piturca». Ilie mi-a spus ca si el a fost convins, dar nu i-a placut atitudinea lui si daca-l afecteaza plecarea lui Piturca sa se duca dupa el", a spus, luni, Becali, la Sport.ro.

Dorel Stoica a fost transferat la Steaua, în aceasta vara, de fostul antrenor al echipei, Victor Piturca.

Mediafax



Dorel Stoica despre Steaua: "Un simplu loc de munca"