FCSB

Becali are conturile blocate

Gigi Becali primeste lovitura dupa lovitura din partea statului. Dupa ce contractul cu Ministerul Apararii a fost reziliat, iar Steaua nu mai poate juca in Ghencea, finantatorul ros-albastrilor s-a ales si cu conturile blocate, decizia fiind luata de Judecatoria Sectorului 5. Sondaj si comentarii: Cat ii mai dati lui Becali la Steaua?
Gigi Becali are o datorie de 150.000 de euro fata de o firma de distrubitie a unor echipamente medicale. Becali a promis in urma cu doi ani ca sponsorizeaza spitalul Marie Curie din capitala cu echipament sotisficat, dar a platit doar jumatate de suma.

Patronul Stelei a fost dat in judecata, iar instanta a dat dreptate firmei de distributie, care in acest moment trebuie sa-si recupereze 150.000 de euro.

Finantatorul ros-albastrilor nu recunoaste aceasta datorie sustinand ca a platit 250 de mii de euro, fata de 150 de mii de euro cat a promis initial.

In schimb, furnizorul echipamentelor sustine ca Gigi Becali a platit un singur aparat in loc de doua, suma fiind sub 100 de mii de euro.

Onlinesport


Becali are conturile blocate