Liga 1

Radoi: ''Stiam ce joaca si cu ce pot aparea, cred ca asta a fost secretul victoriei''

Mirel Radoi a declarat in fata vestiarului, dupa victoria cu CFR Cluj, ca Steaua s-a pregatit in amanunt pentru acest meci si a meritat victoria. Iata declaratiile sale, transmise din Ghencea, duminica seara, de reporterul Onlinesport.ro.
"Am stiut fiecare lucru despre CFR, asa cum stim despre fiecare echipa, erau trei puncte vitale pentru noi. Cred ca acest razboi al declaratiilor strica jocul si nu face bine. Dupa cum i-am vazut inainte de meci pe cei de la CFR cred ca au intrat relaxati fiind convinsi ca ne pot bate", a spus Radoi.

"CFR a jucat prost, iar Steaua a jucat foarte bine. Stiam de la inceput ca se vor inchide in aparare si vor miza pe contraataac. Nu ne-au surprins dupa ce au deschis scorul, pentru ca stiam ca putem reveni. Probabil ca si presiunea suporterilor i-a timorat. Trebuie in continuare sa vorbim doar pe teren, sa ne vedem de jocuri si sa castgam cat mai multe meciuri si sa nu mai vorbim despre adversari. Stiam ce joaca si cu ce pot aparea, cred ca asta a fost secretul victoriei. Am fost mai hotarati decat ei si am stiut sa valorificam fazele fixe. Campionatului a devenit mai interesant si am intrat in lupta pentru titlu", a mai declarat Radoi.

Onlinesport: Andrei Preotu


Radoi: ''Stiam ce joaca si cu ce pot aparea, cred ca asta a fost secretul victoriei''