Liga 1

Andone, innebunit de furie: 'Doamne, a cata oara suntem dezavantajati?'. CFR - doua penaltyuri refuzate

Ioan Andone a explodat spre finalul primei reprize, reprosand neacordarea unui fault. El a tinut la pauza sa aiba o discutie cu arbitrul Alexandru Tudor, transmite din Ghencea reporterul Onlinesport.ro. De asemenea, Andone si-a facut cruce in repriza a doua dupa ce Semedo a fost faultat in careu si nu s-a acordat penalty.
Andone a fost nemultumit pentru neacordarea unui fault asupra lui Fabbiani, o faza de care CFR putea profita in prima repriza. Actiunea a avut loc spre finalul primei reprize, iar tehnicianul lui CFR a vrut sa intre pe teren, fiind oprit de cei aflati pe banca.

La pauza, Andone a patruns pe teren si s-a dus direct spre Tudor, foarte nemultumit. A fost tinut de Fabbiani, iar ambii i-au explicat lui 'Brat Pitt' al Romaniei ca la faza respectiva a fost un fault pentru CFR.

In repriza a doua, Zapata l-a secerat pe Semedo in careu, dar Tudor nu a acordat penaltyul. Andone si-a facut cruce pe banca si a spus pentru sine: 'Doamne, a cata oara suntem dezavantajati?'.

La o cadere in careu a lui Trica, Andone a solicitat din nou penalty si de aceasta data fondat. Cand nu s-a acordat, Andone a batut cu palmele in gazon, s-a pus in genunchi si a lovit aerul cu pumnii. S-a rastit la arbitrul de rezerva si a fost avertizat ca va fi trimis in tribune.


Onlinesport: Andrei Preotu


Andone, innebunit de furie: 'Doamne, a cata oara suntem dezavantajati?'. CFR - doua penaltyuri refuzate