Rapid

Il Luce, omul din spatele problemelor lui Razvan Lucescu

Fara sa-si dea seama, Mircea Lucescu i-a creat o adevarata problema fiului sau care isi poate vedea naruit visul de a antrena printre camile.
Razvan Lucescu nu este inca oficial antrenorul lui El-Jaish din cauza clazei de 500 de mii de euro, de care George Copos se foloseste in aceste zile.

Ideea acestei clauze care-i poate aduce un castig frumos lui Copos nu i-a apartinut patronului Rapidului, ci tocmai lui Mircea Lucescu.

Antrenorul lui Sahtior a dezvaluit acest lucru la Dolce Sport, iar acum marturiseste ca regreta si spera ca fiul sau sa fie lasat sa plece la arabi.

"Nu e normal sa conduca o echipa în starea asta de nervi în care a fost în ultima perioada. Copos n-ar avea nimic de câștigat daca Razvan ramâne, pentru ca s-ar repeta scenariul. Povestea aceea cu plata a 500.000 de euro a fost ideea mea, tocmai ca sa-l lase un an de zile, ca sa nu se certe dupa 3-4 etape", a spus Mircea Lucescu.

Il Luce a precizat ca fiul sau vrea sa plece in Qatar deoarece simte ca in Romania este persecutat.

"Atacurile la care a fost supus au fost incredibile și nu-mi dau seama din ce motiv, pentru ca atitudinea lui a fost cea corecta. Am urmarit și eu de fiecare data când a ieșit în emisiuni și tot deauna a vorbit cu atenție și cu respect pentru oameni. Pentru Florescu l-au facut praf, iar acum totul e absolut normal când acesta a revenit la naționala. Fața de el a fost o invidie absolut incredibila, m-am simțit și eu vinovat, am simțit ca încercau sa loveasca și în mine", a conchis Mircea Lucescu.

Onlinesport


Il Luce, omul din spatele problemelor lui Razvan Lucescu