Rapid

Tensiuni la Rapid

In cel mai bun moment din aceasta primavara, giulestenii sunt loviti de un scandal intern intre Razvan Lucescu si George Copos. Antrenorul a ajuns la capatul rabdarii si pune presiune pe Copos.
Rapid s-a calificat in finala Cupei si a revenit in cursa pentru titlu, insa acest lucru nu a indepartat tensiunile din sanul echipei. Razvan Lucescu a hotarat sa dea cartile pe fata si vorbeste fara menajamente despre problemele cu care se confrunta.

Antrenorul giulestenilor e nemultumit de faptul ca Rui Duarte, Pancu, Grigorie, Marcos Antonio, Burca, Ezequias, Glauber, Deac si Cretu se afla in ultimele luni de contract, iar conducerea nu a inceput inca negocierile cu ei.

“Ca sa fie liniste la o echipa trebuie sa fie si stabilitate. Trebuie rezolvata cât mai repede si problema contractelor, dar si jucatorii trebuie sa fie responsabili, ca sa le forteze astfel mâna sefilor. E o situatie de criza într-adevar, dar sunt si multe probleme care trebuie rezolvate, altfel te macina", a spus Razvan Lucescu la Dolce Sport.

Apoi, Lucescu a scos in evidenta o alta problema a Rapidului: "De exemplu primele. Ieri, Vasluiul a jucat pe o prima fabuloasa, noi n-am jcuat pe nimic, Clujul a avut prima foarte buna împotriva noastra, noi iar n-am avut nimic."

Pe fondul acestor probleme, Lucescu spune ca se asteapta la orice rezultat in confruntarea cu Vointa Sibiu, care va avea loc duminica, de la ora 2130.

"Noi suntem epuizati, si fizic si mental. Ne-am descarcat complet de toate bateriile. Sibiul e exact ce nu aveam noi nevoie, e o echipa care alearga foarte mult. Are un stil care pune în dificultate adversarul, e echipa aia mica aparuta din senin pe prima scena a fostbalului românesc. Ei joaca numai din placere si din ambitia de a ramâne în Liga 1. De aceea îi apreciez enorm”, a incheiat Lucescu.

Onlinesport


Tensiuni la Rapid