Rapid

Rapid n-a reusit sa inscrie in poarta rusilor de la Yenisey

Rapid a terminat la egalitate, scor 0-0, partida amicala disputata cu echipa de liga secunda din Rusia, Yenisey Krasnoyarsk. Razvan Lucescu a rulat intregul lot avut la dispozitie, folosind cate o echipa diferita in cele doua reprize ale meciului.

Dupa un prim sfert de ora linistit si lipsit de evenimente la cele doua porti Rapidul a inceput incet-incet sa preseze iar in minutul 22 si-a creat prima ocazie de gol, la sutul lui Ezequias de la distanta, care a fost insa retinut de portarul rusilor. Cateva minute mai tarziu, Ciprian Deac a amenintat si el poarta adversa dupa ce a trimis putin peste din lovitura libera de la 23 de metri.

Yenisey a reusit insa imediat sa echilibreze disputa si sa ameninte la randul ei poarta rapidista. Echipa din Rusia a dominat finalul primei reprize cu trei ocazii la poarta lui Dani Coman, insa suturile rusilor n-au prins cadrul portii.

Razvan Lucescu a schimbat aproape intreaga echipa la pauza. In poarta a ramas insa Dani Coman, care in minutul 60 n-a avut probleme la un sut de la distanta al rusilor si a retinut cu siguranta. Cu un sfert de ora inainte de final, rusii au amenintat din nou poarta rapidista, aparata de Draghia, insa acesta n-a avut probleme, mingea ocolind bara din stanga.

Oboseala acumulata de rapidisti si nervozitatea cauzata de neputinta de a inscrie a provocat pe final un joc tot mai dur al alb-visiniilor. Urmare a unui fault dur din spate, arbitrul a dat lovitura libera pentru Yenisey, fapt care l-a scos din minti pe Rui Duarte. Acesta i-a dat peste mana arbitrului si a primit direct cartonasul rosu cu cateva secunde inainte de ultimul fluier.

Onlinesport: Irina Maxim



Rapid n-a reusit sa inscrie in poarta rusilor de la Yenisey