Rapid

Mircea Lucescu a vazut un meci in familie

Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a afirmat ca duelul cu Rapid a fost un simplu antrenament, testele dificile urmand sa inceapa abia in zilele urmatoare pentru ucraineni. Iata ce a declarat si Razvan Lucescu.
"Pentru mine, meciurile amicale nu conteaza. Nu le pot cere jucatorilor mei sa fie agresivi. Bine ca n-am avut niciun fel de accidentare, toata lumea a fost multumita. Am amestecat jucatorii intre ei, n-am facut o oferta de baza. Cu TSKA voi pune adevarata echipa. Intalnirea cu Razvan a fost ca in familie, mi-a facut placere. Acum urmeaza meciurile serioase pentru noi", a spus Mircea Lucescu la Digi Sport.

Totusi, Il Luce a avut numai cuvinte de lauda la adresa echipei juniorului. "Rapid a fost buna, ne-a pus probleme in aparare. Rapid e o echipa greu de batut, foarte bine disciplinata", a mai spus Lucescu.

"Rat n-a evoluat cum asteptam. Eu vreau mai mult de la el! A fost prea preocupat de faza defensiva!", a comentat Il Luce.

Razvan e satisfacut


Fiul lui Mircea Lucescu a afirmat la finalul meciului ca este multumit de prestatia jucatorilor sai din intalnirea cu Sahtior.

"A fost un test bun, adversarul are o calitate tehnica deosebita. Absolut toti baietii s-au implicat foarte tare, era normal. Satisfactia este in primul rand al lor", a mentionat Razvan Lucescu.

Rapid si Sahtior Donetk au terminat la egalitate, scor 1-1, intr-un amical disputat in Antalya.

Onlinesport


Mircea Lucescu a vazut un meci in familie