Rapid

Martor la accidentul din 1991: "Razvan Lucescu a fost la volan si a fugit"

Un martor la accidentul mortal din 1991 il acuza pe antrenorul Rapidului ca se afla la volan, confirmand astfel varianta sustinuta de familia victimei.
"A venit un BMW alb dinspre Balotesti. Cum a trecut pe sub pod, a sarit un câine. A evitat câinele si a venit pe contrasens. Când a venit pe contrasens, noi ne-am bagat pe dreapta. Am zis ca intra în noi. Avea peste 130 - 140 kilometri la ora. Fata trecuse aproape doi metri de linia continua (n.r. - era pe sensul de mers spre Ploiesti), se uita spre Bucuresti. A luat-o cu partea dreapta a BMW-ului, a aruncat-o în parbriz, în sus si a cazut. Razvan a fugit din masina, el a fost la volan. Sa nu mai spuna ca era nevasta- sa. Ea a coborât din partea dreapta. Daca am fost prima masina, ce sa-mi spuna mie? Ca eram cinci oameni în masina", a povestit Stefan Paduraru pentru EVZ.

El a mai sustinut ca Razvan Lucescu a coborat de la volan, iar apoi a fugit pentru a chema Salvarea.

"Razvan a coborât din masina. Nu s-a uitat la nicio victima. A fugit la ADP, ca sa dea telefon, cred. Ca n-avea ce sa caute acolo. Da, femeia a coborât din dreapta, a venit si s-a uitat la victima. Eu i-am zis: "Ce ati facut ma?". "Nu, ca eu am condus, nu a condus Razvan!", mi-a raspuns ea. Dar el avea permisul suspendat în perioada aia. Îi spun lui Bibi, ca asa îl chema pe sofer: "Du-te ma si ia-i p-astia de la Politie si adu-i încoace". Au venit patru politisti, a început masuratorile, sa fotografieze. A venit un barbat, pe urma am înteles ca era fratele victimei, a luat-o cu o masina si a plecat la Urgenta", a mai spus Paduraru.

Onlinesport


Martor la accidentul din 1991: "Razvan Lucescu a fost la volan si a fugit"