Rapid

Razvan Lucescu, in razboi cu George Copos

Antrenorul Rapidului a dezvaluit ca relatiile dintre el si George Copos sunt tot mai tensionate. Lucescu a explicat motivul tensiunilor din Giulesti si a anuntat ca a primit o oferta tentanta.
George Copos l-a dus cu zaharelul pe Lucescu si nu si-a respectat promisiunile financiare pe care le-a facut in vara, iar tehnicianul a rabufnit marti seara.

"Relatiile dintre mine si George Copos nu sunt asa bune. Nu sunt pentru ca nu am gasit ce mi s-a promis, trebuia sa formam o echipa, au fost ceva probleme, recunosc. Aceste probleme sunt însa urmarile unui început, peste care putem trece. Nu de rezultate tine asta. Pâna la rezultate avem nevoie de aceasta unitate. M-a deranjat când domnul Copos a declarat dupa meciul cu Dinamo ca trebuie sa ma mai cenzurez, dar el în fata mi-a negat", a spus Razvan Lucescu la Digi Sport.

Tehnicianul giulestenilor il avertizeaza pe Copos ca este asaltat cu oferte, ultima fiind refuzata dupa eliminarea lui Slask Wroclaw din Liga Europa.

Chiar si asa, Lucescu spune ca isi doreste sa ramana pana la finalul campionatului la Rapid, numai ca asteapta o schimbare din partea lui Copos.

"Mi-ar fi fost simplu sa spun ca totul e perfect, dar eu sunt sincer. Obiectivele mele sunt Cupa, campionatul si primavara europeana, asta le-am cerut si jucatorilor, nu ma intereseaza de patron, de suporteri sau de altceva, vreau sa-mi ating obiectivele. Ma asteptam sa vina 30.000 de fani pe Arena Nationala", a completat Lucescu.

Onlinesport


Razvan Lucescu, in razboi cu George Copos