Rapid

Copos se simte santajat de Lucescu si 'Vama'

Amenintarile cu demisia pe care Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe le-au facut din cauza problemelor cu stadionul l-au infruiat pe George Copos. Actionarul majoritar al giulestenilor se simte santajat de cei doi oameni pe care i-a pus la carma echipei.
Gigi Becali a dezvaluit ca a discutat cu George Copos si ca acesta i s-a destainuit ca este negru de suparare din cauza modului in care este tratat de Luecscu si Dinu Gheorghe.

"Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe sunt mai rau decat Piturca. George Copos mi-a spus ca il santajeaza. Se simte santajat! Si aici e si mai rau, ca Lucescu si Dinu au si jucatorii de partea lor. Dupa ce ca a bagat 2 milioane de euro in transferuri, ei acum il santajeaza si il ameninta ca pleaca", a spus Gigi Becali.

Copos a luat insa in serios amenintarile lui Razvan Lucescu si a ales sa refuze nunta lui Cristi Borcea pentru a merge in deplasare cu echipa de fotbal.

"Nici la nunta lui Borcea nu mai poate sa vina. A zis ca trebuie sa mearga la Piatra Neamt ca sa fie alaturi de echipa, ca asa i-a cerut Lucescu", a adaugat Becali.

Onlinesport


Copos se simte santajat de Lucescu si 'Vama'