Rapid

Demisioneaza Lucescu?

Rapid este zguduita de o veste teribila inaintea returului cu Slask Wroclaw din Liga Europa. Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe vor sa-si dea demisia la "pachet", nemultumiti ca George Copos nu si-a onorat promisiunile.
Exodul Rapidului din Giulesti ii nemultumeste tot mai tare pe Dinu Gheorghe si Razvan Lucescu. Ajunsi in pragul unei crize de nervi, cei doi ar dori sa treaca la fapte si ameninta cu demisia.

Conform Libertatea, Lucescu si Dinu Gheorghe ar urma sa-si dea demisia dupa meciul de joi, indiferent de rezultat.

"Razvan si Dinu Gheorghe aveau o hârtie semnata cu finantatorul George Copos, cum ca echipa va juca în acest sezon în Giulesti. Copos n-a respectat aceasta întelegere si acum ei vor sa plece. Si asta imediat dupa meciul de poimâine (n.r. - mâine)cu Slask. Razvan va face acest anunt în conferinta de presa de dupa meci, asa cum procedeaza de obicei", sustin surse din cadrul clubului pentru Libertatea.

Pentru Razvan Lucescu, o demisie nu are reprezenta ceva ciudat. In urma cu patru ani, dupa finala Cupei Romaniei pe care a castigat-o impotriva celor de la Timisoara, Lucescu a lasat Rapidul pentru FC Brasov. La patru ani distanta, in aceasta vara, Lucescu a plecat de la nationala dupa o victorie cu 3-0 in fata Bosniei.

Onlinesport


Demisioneaza Lucescu?