Rapid

Indienii il terorizeaza pe Sumudica

Ceea ce parea o simpla gluma se dovedeste a fi adevarat. Marius Sumudica este dorit cu adevarat la nationala Indiei! O spune chiar antrenorul din Giulesti, care se plange ca indienii il terorizeaza cu telefoane.
Interesul indienilor pentru Marius Sumudica vehiculat in urma cu ceva timp a starnit multe zambete, dar antrenorul spune ca ofertele au fost numeroase.

"Un impresar ma tot suna si imi spune ca sunt dorit insistent la nationala Indiei. Interesul este real si e inca de actualitate. Pana in vara nu ma gandesc sa plec, apoi voi vedea ce voi face", a spus Sumudica.

Tehnicianul giulestenilor are in contract o clauza de 500 de mii de euro, suma pe care trebuie sa o plateasca daca va trebui sa isi dea demisia.

Curiozitati despre India


- ocupa locul 146 in clasamentul FIFA, sub Feroe.

- la Cupa Asiei din 2011 nu a obtinut nici macar un punct intr-o grupa din care au mai facut parte Australia, Coreea de Sud si Bahrain.

- dupa Cupa Asiei, Federatia a renuntat la jumatate din jucatori. S-a format un nou lot, de 44 de jucatori, dintre care jumatate sunt sub 24 de ani. Toti joaca in campionatul intern.

- in ultimii cinci ani a fost pregatita de englezul Bob Houghton, fost antrenor la FC Zurich, Malmo si la primele reprezentative ale Chinei si Uzbekistanului.

- cel mai cunoscut antrenor din istoria Indiei este sarbul Milovan Cirici, care a mai pregatit in cariera Lazio, Besiktas, Valencia si primele reprezentative ale Iugoslaviei si Israelului.

- s-a calificat la Campionatul Mondial din 1950, insa s-a retras.

Onlinesport


Indienii il terorizeaza pe Sumudica