Rapid

Rui Duarte a revenit la antrenamentele echipei Rapid

Fundasul dreapta Rui Duarte a revenit la antrenamentele echipei Rapid dupa o perioada de 80 de zile in care a absentat nemotivat, el pregatindu-se incepand de miercuri alaturi de ceilalti componenti ai lotului condus de Marius Sumudica.

"Sub comanda lui Marius Sumudica se afla incepand de astazi si fundasul Rui Duarte, care s-a intors la pregatirile echipei giulestene", informeaza, miercuri, site-ul oficial al gruparii giulestene.

Rui Duarte a refuzat sa se prezinte la reunirea echipei Rapid din 10 ianuarie si sa participe la stagiul de pregatire din Spania din cauza unor restante financiare in valoare de 40.000 de euro pe care le avea de recuperat de la fosta echipa FC Brasov.

Fundasul a sustinut ca in momentul in care a semnat cu FC Rapid, presedintele Dinu Gheorghe i-a promis ca ii va plati el datoria. In cele din urma, Rui Duarte si-a recuperat datoria castigand litigiul cu FC Brasov la Comisia pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul LPF.

Dinu Gheorghe a anuntat in mai multe randuri ca fotbalistul in varsta de 30 de ani va fi amendat pentru fiecare zi de absenta, suma totala ridicandu-se la cateva zeci de mii de euro.

In alta ordine de idei, FC Rapid a anuntat ca meciul din deplasare cu Victoria Branesti, programat la 14 aprilie, de la ora 17.00, in cadrul etapei a 26-a a Ligii I, se va disputa la Chiajna, pe Stadionul Concordia.

Mediafax



Rui Duarte a revenit la antrenamentele echipei Rapid