Rapid

Rapid sta pe un butoi cu pulbere: Patru jucatori amenintati cu echipa a doua

2011 incepe cu un mega-scandal la Rapid. Patru jucatori importanti sunt amenintati de Marius Sumudica si Dinu Gheorghe cu trimiterea la echipa a doua. O decizie finala se va lua peste sase zile, la reunirea echipei.
Dani Coman si Mircea Bornescu au tinut capul de afis al finalului de an in Giulesti, dar scandalul dintre cei doi continua. Ajuns la capatul rabdarii, Sumudica pune piciorul in prag si ii anunta pe cei doi ca vor fi trimisi la echipa a doua, daca nu se vor intelege.

"Eu nu pot sa plec in pregatire cu jucatori mofturosi, cu jucatori care se gandesc ca trebuie sa fie titulari din start. Cine nu intelege, va fi dat la o parte. Am ajuns la o limita si nu mai pot sa o depasesc! S-a depasit un anumit nivel de respect din partea multora", a spus Sumudica la gsptv.

Pe langa cei doi, Sumudica ar putea pleca in pregatiri si fara Costin Lazar si Vladimir Bozovici, pe care Dinu Gheorghe vrea sa-i trimita la Rapid 2, daca nu semneaza prelungirea contractului.

"E greu ca un jucator care se afla in ultimele sase luni de contract sa dea totul pentru echipa..", a afirmat Dinu Gheorghe.

Rapid i-a oferit un contract de 630 de mii de euro pe trei ani lui Costin Lazar,  dar acesta refuza si s-a confesat ca vrea sa plece.

"Am discutat cu Costin Lazar si isi doreste sa plece in strainatate, din acest motiv nu semneza prelungirea contractului", a explicat Sumudica.

Onlinesport



Rapid sta pe un butoi cu pulbere: Patru jucatori amenintati cu echipa a doua