Rapid

Sumudica: "Sunt bucuros ca am cea mai buna aparare din campionat"

Tehnicianul echipei Rapid, Marius Sumudica, a declarat, vineri, ca nu s-a pus niciun moment problema câstigatoarei în partida cu Universitatea Cluj si a apreciat ca este bucuros ca are cea mai buna aparare din Liga I.

"Jocul a fost la discretia noastra, l-am controlat 90 de minute si nu s-a pus problema câstigatoarei. O victorie categorica, ma bucur ca am reusit sa revenim dupa o perioada nefasta. În primul rând, sunt bucuros ca am cea mai buna aparare din campionat, iar în ceea ce priveste atacul, în ultimele patru partide, chiar daca nu am marcat, am avut nenumarate ocazii", a spus Sumudica în conferinta de presa de dupa meci.

Referitor la faptul ca s-a jucat fara spectatori, Sumudica a precizat ca ar vrea sa creada ca nu a fost nimic premeditat în decizia Comisiei de Disciplina a FRF. "Este greu fara suporteri. Din pacate suporterii nostri au aprins niste torte, dar nu le-au aruncat în teren si totusi am fost sanctionati. As vrea sa cred ca nu este nimic premeditat. Suporterii nostri merita mai mult din partea acestor comisii. În aceasta seara, s-au urcat zece de metri si au stat pe Teatrul Giulesti, numai ca sa vada meciul", a spus tehnicianul.

Sumudica a apreciat ca mijlocasul Costin Lazar nu a evoluat vineri, deoarece nu s-a simtit bine. "Lazar are în continuare probleme cu acelasi virus, i-a revenit acea stare de disconfort provocata de virusul de la stomac. În ceea ce-l priveste pe Grigore, a iesit cu o taietura la genunchi", a mai spus antrenorul formatiei Rapid.

Formatia Rapid a învins, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I, disputat fara spectatori ca urmare a deciziei Comisiei de Disciplina a FRF dupa incidentele de la partida cu Steaua, din Cupa României.

Mediafax



Sumudica: "Sunt bucuros ca am cea mai buna aparare din campionat"