Rapid

Pardo: "Nu m-am simtit niciun moment binevenit la Rapid"

Fostul portar al echipei Rapid, Urko Pardo, în prezent la Olympiakos Pireu, a declarat ca nu s-a simtit niciun moment binevenit la echipa giulesteana, desi sustine ca la formatia bucuresteana a învatat sa suporte presiunea, informeaza site-ul 7sur7.

"Înca de la sosirea mea în România am simtiti ca nu sunt binevenit. Nu stiu de ce... Nu voiau sa ma foloseasca, dar nici sa ma lase sa plec. Eram în impas. Pe de alta parte, am învatat sa suport presiunea si din acest motiv le multumesc celor de la Rapid. Tot atunci am dat totul la antrenamente. Ma antrenam pâna la 4 sau 5 ore pe zi. Am avut chiar sansa sa joc în Cupa UEFA (n.r. - el a fost desemnat cel mai bun jucator al meciului VfL Wolfsburg - Rapid)", a declarat Pardo.

Pardo este titular la Olympiakos Pireu, unde i-a luat locul lui Antonis Nikopolidis.

Urko Pardo a fost achizitionat de Rapid de la Iraklis în schimbul a 1,5 milioane de euro, el semnând la 9 iulie 2008 un contract valabil patru ani cu gruparea giulesteana. Portarul cu dubla cetatenie, spaniola si belgiana, a fost adus la initiativa antrenorului Jose Peseiro ca urmare a faptului ca titularul echipei giulestene, Danut Coman, a refuzat prelungirea contractului cu FC Rapid.

Portarul spaniol a primit si în vara anului 2008 o oferta de la conducerea clubului Olimpiakos Pireu, dar a refuzat-o, întrucât Rapid ajunsese deja la un acord cu Iraklis.

Pardo a evoluat în cinci partide pentru Rapid.

Mediafax



Pardo: "Nu m-am simtit niciun moment binevenit la Rapid"