Rapid

Herea vrea sa plece de la Rapid

Exasperat de numeroasele cartonase galbene si rosii pe care le-a primit in acest sezon, rapidistul Ovidiu Herea vrea sa paraseasca Giulestiul la iarna.
Trei cartonase galbene si doua rosii este bilantul lui Herea dupa primele etape din acest sezon. Conform statisticii, Herea ar fi un jucator dur, numai ca el considera ca este vanat. Iar din acest motiv vrea sa plece in iarna.

"Simt ca sunt vanat si nu inteleg de ce, nu cred ca am suparat pe cineva. Nu pot sa evoluez la adevarata mea capacitate, tot timpul ma simt stanjenit ca s-ar putea sa primesc un cartonas pe nedrept, asa cum s-a intamplat de foarte multe ori in acest sezon. Cred ca a sosit momentul sa plec, e mai bine asa", le-a spus Herea apropiatilor sai.

Fotbalistul in varsta de 25 de ani a discutat de mai multe ori in ultimele saptamani cu Ana Maria Prodan interesandu-se daca exista discutii pentru plecarea sa.

Fostul bancar este monitorizat de Brescia, unde a fost propus de Ana Maria Prodan, dar sefii din Giulesti ar fi de acord sa il vanda doar pentru 2 milioane de euro.

Ovidiu Herea este cel mai bun jucator din atacul giulestenilor, cu sase goluri in 8 meciuri disputate (469 de minute).

Onlinesport


Herea vrea sa plece de la Rapid