Rapid

Cassio: "Sunt sigur ca voi mai reusi sa inscriu"

Atacantul echipei Rapid, Cassio, marcatorul celor doua goluri în partida câstigata cu CFR Cluj, a declarat ca a fost o perioada grea pentru el, în care nu a reusit sa înscrie, dar este sigur ca daca va munci îsi va mai trece numele pe lista marcatorilor.

"Le multumesc celor din conducerea acestui club, antrenorilor, colegilor si suporterilor pentru încrederea acordata. Este normal sa le multumesc acum, dupa ce am avut o perioada în care n-am marcat deloc, iar azi am reusit sa sparg gheata. Important este sa muncesc foarte mult în timpul saptamânii si sunt sigur ca voi reusi sa mai dau goluri. În momentul când am marcat, am avut un sentiment de eliberare, pentru ca mi-a fost foarte greu, atât mie, cât si familiei mele în perioada în care nu am reusit sa înscriu", a spus Cassio, cuvintele sale fiind traduse pentru jurnalisti de coechipierul Rui Duarte.

Portarul echipei Rapid, Mircea Bornescu, considera ca victoria formatiei sale este una clara. "A fost un meci pe care l-am dominat, în care în niciun moment nu s-a pus problema echipei învingatoare. Ma bucur foarte mult pentru reusitele lui Cassio si speram sa o tina tot asa de acum încolo", a spus Bornescu.

El a precizat ca atacantul Raduta nu trebuie sa fie suparat pentru ca a fost schimbat în minutul 35. "Raduta nu are de ce sa fie consolat de noi pentru ca el stie ca este un jucator important si valoros si chiar daca a avut o zi mai slaba azi, Rapidul are nevoie de el în continuare", a explicat el.

Echipa Rapid a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formatia CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a VII-a a Ligii I si în care campioana României a evoluat în noua jucatori din minutul 64, dupa eliminarile lui Emmanuel Kone si Bastos.

Mediafax



Cassio: "Sunt sigur ca voi mai reusi sa inscriu"