Rapid

Sorin Frunza a semnat contractul cu FC Rapid

Mijlocasul Sorin Frunza a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca a semnat contractul valabil doi ani cu gruparea FC Rapid, în aceasta seara urmând sa efectueze primul antrenament sub comanda tehnicianului Marius Sumudica.

"M-am întâlnit astazi cu conducerea clubului si am semnat contractul pe doi ani. Totul este în regula, diseara voi face primul antrenament cu Rapid. Voi purta tricoul cu numarul 11", a spus Frunza.

Conform site-ului oficial al gruparii giulestene, fundasul portughez Candido Alves Moreira da Costa, va evolua la Rapid cu tricoul cu numarul 81.

Ambii jucatori ar putea debuta la formatia giulesteana, sâmbata, în amicalul cu actuala campioana a Ucrainei, Sahtior Donetk, programat, de la ora 18.00 pe stadionul Giulesti - Valentin Stanescu.

Comisia Centrala de Arbitri a delegat la acest amical o brigada dupa modelul UEFA, cu cinci arbitri formata din Alexandru Tudor (central), Iulian Radu si Valentin Avram (asistenti), Augustus Constantin si Mugurel Vadan (arbitri aditionali), Radu Petrescu (rezerva).

Mediafax



Sorin Frunza a semnat contractul cu FC Rapid