Rapid

Oficial: Dani Coman a semnat cu Rapid

Dani Coman nu s-a inteles la bani cu conducerea lui Dinamo si a revenit la prima sa dragoste, Rapidul. Portarul echipei nationale a semnat miercuri un contract valabil pe trei sezoane cu formatia din Giulesti.
Ramas liber de contract dupa ce s-a despartit de FC Brasov, Dani Coman a discutat luni cu presedintele Nicolae Badea, caruia i-a cerut un salariu de 240 de mii de euro pe sezon.

Dani Coman nu a ajuns la un acord cu oficialii lui Dinamo si a luat legatura cu sefii giulestenilor, carora le-a transmis ca accepta sa revina la Rapid pentru 180 de mii de euro pe sezon.

Internationalul roman a mai evoluat pentru Rapid intre 2005 si 2008, parasind Giulestiul dupa ce a fost trimis pentru o perioada la echipa a doua, pentru ca nu dorea sa isi prelungeasca intelegerea.

"Intotdeauna prima optiune a fost Rapidul, asa va fi pentru tot restul vietii mele.  Au fost mai multe variante, vreau sa le multumesc celor care m-au ofertat, dar sper sa inteleaga ca nu pot trece peste ce imi cere sufletul", a spus Coman dupa semnarea contractului.

Dani Coman are un concurent pe masura la Rapid, Mircea Bornescu, cel care a avut evolutii apreciate in startul acestui sezon.

Onlinesport


Oficial: Dani Coman a semnat cu Rapid