Rapid

Sumudica: "Este un rezultat echitabil, sunt multumit ca nu am primit gol in primele doua etape"

Antrenorul echipei Rapid, Marius Sumudica, a apreciat drept echitabil rezultatul de egalitate, scor 0-0, din meciul cu Unirea Urziceni, mentionând ca este multumit ca formatia sa nu a primit gol în primele doua partide jucate în Liga I.

"A fost un meci disputat între doua echipe care au pretentii cel putin la cupele europene. Unirea a fost asezata bine în teren, este un rezultat echitabil, am avut si noi câteva situatii si ei au fost periculosi. Sunt multumit ca nu am primit gol timp de doua etape, împotriva a doua echipe foarte puternice, FC Vaslui si Unirea Urziceni. Este nu numai meritul apararii, ci este meritul organizarii din teren. Îi felicit pe baieti, au muncit, au venit dupa un joc greu cu FC Vaslui", a declarat Sumudica în conferinta de presa de dupa meci.

Tehnicianul formatiei giulestene a precizat ca jucatorii sai nu au mai avut aceeasi agresivitate si aceeasi foame de puncte ca în partida cu FC Vaslui. "Am fost si un pic mai atenti, pentru ca Unirea este o echipa buna de contraatac. Un astfel de meci te macina, pentru ca întâlnesti o formatie de Champions League, eu cred ca este cea mai buna formatie din ultimii doi ani", a precizat Sumudica, care le-a urat celor de la Urziceni sa se califice în play-off-ul Ligii Campionilor, în dauna celor de la Zenit Sankt Petersburg.

Întrebat daca echipa Rapid este o candidata la titlu, Marius Sumudica a raspuns: "Rapid nu este o candidata la titlu deocamdata, obiectivul este calificarea în cupele europene".

Sumudica a adaugat ca, dupa meciul cu Unirea, are doi jucatori accidentati, Cecinha, care a calcat strâmb, si Marius Constantin, care a fost lovit.

Vicecampioana Unirea Urziceni a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, sâmbata, pe teren propriu, în compania formatiei Rapid, în cadrul etapei a II-a a Ligii I.

Mediafax



Sumudica: "Este un rezultat echitabil, sunt multumit ca nu am primit gol in primele doua etape"