Rapid

Razvan Lucescu, la Rapid?

Parcursul slab din meciurile amicale pe care Rapidul il are clatina deja scaunul lui Marius Sumudica. Au aparut deja primele variante pentru inlocuirea lui Sumi-Gol, iar acestea se indreapta spre actualul selectioner Razvan Lucescu.
Bun prieten cu Dinu Gheorghe, fostul fotbalist giulestean Danut Lupu sustine ca din iarna Razvan Lucescu va prelua functia de antrenor principal al Rapidului.

"Razvan Lucescu va fi antrenorul Rapidului din luna decembrie. Credeti ca in situatia actuala, in care toata lumea il critica, va mai ramane daca nu o sa avem doua rezultate bune?", a spus Lupu la gsptv.

Danut Lupu considera ca nici macar o serie de rezultate pozitive nu l-ar putea salva pe Razvan Lucescu de la demitere in iarna acestui an.

Hai sa fim seriosi, credeti ca Sumudica are vreun cuvant de spus la Rapid? Sa aiba el rezultate la Rapid? Ma faceti sa rad! Chiar si daca ar avea, dintre Sumudica si Razvan, va fi ales vreodata Sumudica?", a adaugat Lupu.

De altfel, Lupu a vorbit deja la timpul trecut despre actualul antrenor al Rapidului. "Sumudica oricum nu era de Rapid. Cred ca nu aveau pe cine sa aduca", a conchis fostul mijlocas.

In cele patru meciuri amicale disputate in aceasta vara, Rapid nu a obtinut nici o victorie sub comanda lui Marius Sumudica.

Onlinesport


Razvan Lucescu, la Rapid?