Rapid

Sumudica anunta doua transferuri la Rapid

Antrenorul Rapidului, Marius Sumudica, a anuntat ca giulestenii vor mai definitiva doua transferuri in urmatoarele zile, urmand sa aduca un fundas central si un atacant.
"Va sosi inca un fundas central in urmatoarele doua-trei zile, iar apoi, pana sambata, va mai sosi un atacant. Sunt multumit, s-au facut eforturi considerabile pentru aceasta campanie de transferuri", a explicat Sumudica.

Referitor la schimbul Grigorie-Zicu si la aducerea lui Junior Moraes, Marius Sumudica a mentionat ca si-ar dori ca aceste mutari sa se concretizeze.

"Deocamdata, Grigorie este jucatorul Rapidului, dar Zicu este un jucator interesant. Moraes? Este in cantonament cu Bistrita, dar il doresc pentru ca este un jucator interesant. Mi-ar fi de folos, ramane sa vedem daca se va face transferul", a adaugat Sumudica.

Cu o campanie de transferuri extrem de vasta, Sumudica a afirmat ca isi propune sa duca Rapidul in Europa. "Avem un lot puternic, competitiv, cu care putem sa ne asiguram obiectivul, clasarea pe un loc de Liga Europa", a conchis Sumi-Gol.

Onlinesport


Sumudica anunta doua transferuri la Rapid