Rapid

Ezequias: "Copos e fratele meu"

Noua achizitie a Rapidului, brazilianul Ezequias, a afirmat ca negocierile cu George Copos nu au fost deloc dificile. De asemenea, Ezequias a anuntat un nou transfer al Rapidului: Sabrin Sburlea.
"Rapid se bate pentru titlu si ma bucur ca am ajuns la o echipa mare. Cu George Copos ma înteleg foarte bine, e fratele meu. Sburlea m-a sunat si mi-a zis ca vine la Rapid, e un atacant bun care vine la noi", a spus Ezequias.

Celalalt jucator transferat de Rapid de la FC Brasov, portughezul Rui Duarte, a afirmat ca obiectivul sau este calificarea intr-o cupa europeana.

"S-a petrecut totul foarte repede, stau bine din punct de vedere fizic. Rapidul mi-a oferit ceva concret, aici am gaist o situatie buna, sunt multumit. E bine ca a venit si Dinu Gheorghe, deoarece ne va ajuta sa ne integram mai repede. Colegii ne-au primit foarte bine.

Nu îmi e frica de domnul Copos, daca voi juca bine vor veni si banii, anul viitor mergem sigur într-o cupa europeana. Nu vreau sa promit acum ca vom lua campionatul, doar promit ca voi da totul pentru Rapid si vom vedea la final pe ce loc ne vom clasa", a explicat Duarte.

Onlinesport


Ezequias: "Copos e fratele meu"