Rapid

Sumudica anunta patru transferuri la Rapid

Noul antrenor al Rapidului, Marius Sumudica, a anuntat ca in perioada urmatoare in Giulesti vor mai sosi patru jucatori noi care vor merge in cantonamentul din Slovenia.
"Sper ca în scurt timp sa mai vina ceva jucatori ca sa avem lotul bine pus la punct, iar apoi sa putem lucra în liniste. Despre Rui Duarte si Ezequias nu am ce sa spun. Domnul presedinte stie cel mai bine. Eu am înteles ca în cursul zilei de astazi si mâine vor mai veni 3-4 jucatori pe care îi doresc foarte mult. Avem probleme în atac, trebuie sa luam cel putin doi atacanti. Si ne mai trebuie jucatori în banda dreapta. Din strainatate vor veni doi jucatori, dar se va anunta la momentul respectiv. Poate descopar un jucator mai bun decât Moraes", a spus Marius Sumudica.

Referitor la varianta unui schimb intre Costin Lazar si Liviu Ganea, Sumudica a negat vehement aceasta varianta, chiar daca il vrea pe atacantul dinamovist.

"Eu mi-l doresc pe Lazar în continuare, nici nu s-a pus problema sa plece de la Rapid. El este capitanul echipei, e un jucator bun, care merita sa fie la nationala. Liviu Ganea e un jucator bun, interesant, care mie îmi place. Dar nu are nicio legatura cu plecarea lui Lazar", a explicat Sumudica.

Marius Sumudica a condus marti dimineata primul antrenamet la Rapid si s-a plans de caldura insuportabila din Capitala.

"E cam cald, e o atmosfera apasatoare, dar de aia am pus antrenamentul mai de dimineata. Sper sa treaca mai repede aceasta perioada si sa mergem în turneul din Slovenia unde e mai racoare. Jucatorii nu s-au plâns de caldura. Asta e, si în Statele Unite, când a jucat echipa nationala, era la fel de cald si a avut rezultate foarte bune. Astea sunt conditiile, trebuie sa ne pregatim. Eu sunt fericit ca antrenez Rapidul, parca nici acum nu realizez. Am multe de facut. Este o munca pe care o fac cu placere, unde îmi place", a mai spus Sumudica.

Onlinesport


Sumudica anunta patru transferuri la Rapid