Rapid

Dinu Gheorghe: "Astept acest moment din octombrie 2006, inima mea este la Rapid"

Noul presedinte al FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, sâmbata, în cadrul unei conferinte de presa, ca revenirea la gruparea giulesteana este un moment pe care îl asteapta din octombrie 2006 si ca suporterii acestei echipe au jucat un rol important în decizia sa de a prelua conducerea FC Rapid.

"Este un moment pe care eu îl astept din octombrie 2006, de când am plecat de la Rapid. Fiul ratacitor este prea mult spus, pentru ca eu doar am lucrat în alta parte trei ani si jumatate. Rapid este ceva foarte special. Acum sunt multumit, fericit sper sa fiu vara urmatoare. Stiu ca este un moment greu sa revin, dar sunt convins ca Rapidul va reusi sa nu se scufunde si sa ramâna pe linia de plutire. Chiar daca am fost plecat trei ani si jumatate, eu dupa fiecare etapa primul lucru pe care îl întrebam era ce a facut Rapidul", a spus Dinu Gheorghe, care a fost prezentat oficial în calitate de presedinte al clubului Rapid Bucuresti.

Fostul conducator al gruparii FC Brasov a mentionat ca acceptând oferta de la Rapid, a refuzat doua echipe concurente, pe Steaua si pe Dinamo, si ca alegerea sa a fost influentata în mare masura de fanii giulesteni. "Eram convins ca se va întâmpla pâna la urma (n.r. - sa revina la Rapid), acum am refuzat doua echipe concurente, dar nu puteam face pasul pentru ca inima mea este la Rapid. Aveam o obligatie fata de suporteri. Eu pot spune ca 51 la suta din decizia de a ma întoarce am luat-o pentru suporteri. Nu este normal ca Rapdisul sa fie unde a fost în ultimii doi ani", a precizat Dinu Gheorghe.

Presedintele FC Rapid a facut, de asemenea, o comparatie între noul antrenor Marius Sumudica si actualul selectioner Razvan Lucescu, fost tehnician la Rapid: "Sper ca Marius Sumudica sa nu se supere, pentru ca îl compar cu Razvan Lucescu, dar si el vine la Rapid la fel ca Razvan, dupa sase luni de experienta în Liga I si tot dupa ce au reusit sa se mentina în prima liga cu Gloria Bistrita, respectiv FC Brasov".

Mediafax



Dinu Gheorghe: "Astept acest moment din octombrie 2006, inima mea este la Rapid"